Lasermerkintä

LASERMERKINTÄ

Tekninen lasermerkintä

Lasermerkintä on kustannustehokas menetelmä merkitä kappaleita. Menetelmällä saadaan aikaan kestävät merkinnät ruostumattoman teräksen, anodisoidun alumiinin ja pinnoitettuihin metalleihin sekä muovin pintaan. Lasermerkinnällä voidaan yksilöidä tuote kuvalla, tekstillä, logolla, QR- tai viivakoodilla. Viivakoodit voidaan tarvittaessa merkata juoksevana sarjanumerointina. Vaativatkin merkinnät saadaan kohdennettua ja toteutettua tarkasti kappaleeseen asiakkaan toiveista. Menetelmällä saavutetaan käytännössä ikuisesti kestävä merkintä kappaleeseen. Edes muuttuvat olosuhteet, kuten kuumuus, kosteus tai erilaiset puhdistusprosessit eivät vaikuta tehtyjen merkintöjen pysyvyyteen tai luettavuuteen.

Lasersäde kohdentuu tarkasti kohteen pintaan ja on siksi erinomainen työväline pieniin ja tarkkuutta vaativiin merkintöihin. Tarvittaessa merkinnän koko skaalautuu makromerkinnästä suurempiin merkintöihin vaivattomasti. Lasermerkintä on ympäristöystävällinen eikä siinä käytetä kemikaaleja tai muita lisäaineita. Myös ruostumattoman teräksen värikuvioinnit toteutuvat ilman lisäaineita. Lasermerkintä on vaihtoehto esimerkiksi silkkipainolle, tampopainolle, kaiverruksille, stanssauksille, tarroille ja etsauksille.

Kilvet

Kilvet valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan tarpeen mukaan. Käyttökohteina ovat esimerkiksi kone- ja laitekilvet, opastekilvet sekä ovikilvet. Kilpien materiaalina käytämme ruostumatonta terästä, anodisoitua alumiinia ja pinnoitettuja metalleja sekä kaiverrettavia muoveja.

Lasermerkintä on kustannustehokas tapa merkitä kilpiä. Lasersäde kohdentuu tarkasti kohteen pintaan. Lasermerkintä on ympäristöystävällinen eikä siinä käytetä kemikaaleja tai muita lisäaineita. Myös ruostumattoman teräksen värikuvioinnit toteutuvat ilman lisäaineita. Lasermerkintä on vaihtoehto esimerkiksi silkkipainolle, tampopainolle, kaiverruksille, stanssauksille, tarroille ja etsauksille.

Ota yhteyttä Meri Leppänen 044 7150 777

Mainos- ja lahjatavaramerkintä

Lasermerkinnällä voit personoida mainos- tai lahjatavaratuotteesi. Toteutamme sen tarkasti asiakkaan toiveen mukaisesti. Menetelmällä saadaan aikaan kauniit ja kestävät merkinnät ruostumattomaan teräkseen, anodisoituun alumiinin, pinnoitettuihin metalleihin sekä muovin pintaan.

Lasermerkintä on kustannustehokas tapa merkitä kappaleita. Lasersäde kohdentuu tarkasti kohteen pintaan ja on siksi erinomainen työväline pieniin ja tarkkuutta vaativiin merkintöihin. Tarvittaessa merkinnän koko skaalautuu makromerkinnästä suurempiin merkintöihin vaivattomasti. Lasermerkintä on ympäristöystävällinen eikä siinä käytetä kemikaaleja. Myös ruostumattoman teräksen värikuvioinnit toteutuvat ilman lisäaineita. Lasermerkintä on vaihtoehto esimerkiksi silkkipainolle, tampopainolle, kaiverruksille, stanssauksille, tarroille ja etsauksille.

Ota yhteyttä Meri Leppänen 044 7150 777

 

Yhteydenottolomakkeet

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.