Anodisointi

Anodisointi luonnonvärinen

Alumiinin anodisoinnista käytetään myös nimitystä ”eloksointi”. Anodisoinnilla saadaan alumiinille kaunis dekoratiivinen pinta, jonka ominaisuuksia ovat hyvä korroosion- ja kulutuksenkesto, kova pinta sekä eristeenä toimiminen. Luonnonvärisessä anodisoinnissa oksidikerrosta ei värjätä, jolloin tuote jää väriltään alumiinin harmaaksi. Kappaleen pintaan saadaan halutessa lasermerkkauksella pitkäikäiset ja tarkat merkkaukset.

Anodisointi on elektrolyyttinen pinnanmuutosprosessi alumiinituotteille. Käsiteltävä alumiini voi olla seosta, puhdasta tai painevalua. Tuotteen pinnalle muodostetaan sähkövirran ja kemian avulla oksidikerros. Anodisointi tapahtuu ripustuskäsittelynä automaattisella pinnoituslinjalla. Pinnoitteen paksuus voidaan mitata pyörrevirtamittarilla.  Anodisointi luonnonvärinen tehdään standardien SFS-EN ISO 7599:2010 sekä MIL-A-8625F mukaisesti.

Kappaleen maksimipituus on 3000 mm, maksimileveys 450 mm, maksimikorkeus 1400 mm ja maksimipaino 100 kiloa

Kova-anodisointi luonnonvärinen

Kova-anodisoinnissa kappaleen pintaan muodostuu normaali anodisointia paksumpi oksidikerros. Kerrospaksuus on noin 50µm. Muodostuva pinta on alumiinilaadusta ja halutusta kerrospaksuudesta riippuen tummempi harmaa ja kulutusta kestävämpi. Kova-anodisointi tehdään MIL-A-8625F mukaisesti. Kova-anodisoinnissa käytössämme olevat automaattilinjastot soveltuvat parhaiten sarjatuotantoon.

Kappaleen maksimipituus on 2600 mm, maksimileveys 350 mm, maksimikorkeus 900 mm ja maksimipaino 100 kiloa.

Anodisointi musta

Alumiinin anodisoinnista käytetään myös nimitystä ”eloksointi”. Anodisoinnilla saadaan alumiinille kaunis dekoratiivinen pinta, jonka ominaisuuksia ovat hyvä korroosion- ja kulutuksenkesto, kova pinta sekä eristeenä toimiminen. Musta-anodisoinnissa oksidikerros värjätään mustaksi. Kappaleen pintaan saadaan halutessa lasermerkkauksella pitkäikäiset ja tarkat merkkaukset.

Anodisointi on elektrolyyttinen pinnanmuutosprosessi alumiinituotteille. Käsiteltävä alumiini voi olla seosta, puhdasta tai painevalua. Tuotteen pinnalle muodostetaan sähkövirran ja kemian avulla oksidikerros. Anodisointi tapahtuu ripustuskäsittelynä automaattisella pinnoituslinjalla. Pinnoitteen paksuus voidaan mitata pyörrevirtamittarilla. Anodisointi musta tehdään standardien SFS EN ISO 7599:2010 sekä MIL-A-8625F mukaisesti.

Kappaleen maksimipituus on 3000 mm, maksimileveys 450 mm, maksimikorkeus 1400 mm ja maksimipaino 100 kiloa

Kova-anodisointi musta

Kova-anodisoinnissa kappaleen pintaan muodostuu normaali anodisointia paksumpi oksidikerros. Kerrospaksuus on noin 50µm. Muodostuva pinta on alumiinilaadusta ja halutusta kerrospaksuudesta riippuen tummempi ja kulutusta kestävämpi. Kova-anodisointi tehdään MIL-A-8625F mukaisesti. Kova-anodisoinnissa käytössämme olevat automaattilinjastot soveltuvat parhaiten sarjatuotantoon.

Kappaleen maksimipituus on 2600 mm, maksimileveys 350 mm, maksimikorkeus 900 mm ja maksimipaino 100 kiloa.

 

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.