Sähkösinkitys

Sähkösinkitys kirkas

Sähkösinkitys kirkkaalle käytetään myös nimitystä ”kirkaspassivointi” sekä ”sinipassivointi”.
Teräkselle tehtävä sinipassivointi antaa hyvän korroosiosuojan ja kauniin dekoratiivisen pinnan kappaleelle. Sinipassivointia käytetään myös maalauksen esikäsittelynä, jolloin se parantaa korroosio-ominaisuuksia ja maalin kiinnipysyvyyttä. Sinipassivointi on kiiltävä, tasainen ja väriltään kirkas.

Pinnoitettavat kappaleet käsitellään elektrolyyttisessä prosessissa. Käsittely tapahtuu ripustus- tai rumpukäsittelynä automaattilinjoilla. Pinnoitteen paksuus voidaan mitata röntgenmittalaitteella. Kappaleille voidaan tehdä erillinen jälkikasto, joka parantaa korroosiosuojaa entisestään. Sinipassivointi on RoHs-hyväksytty ja tehdään standardin SFS- EN ISO 2081 mukaisesti.

Kappaleen maksimipituus on 2750 mm, maksimileveys 750 mm, maksimikorkeus 1150 mm ja maksimipaino 100 kiloa.

Sähkösinkitys keltainen

Sähkösinkitys keltainen käytetään myös nimitystä ”keltapassivointi”.
Teräkselle tehtävä keltapassivointi antaa hyvän korroosiosuojan ja kauniin dekoratiivisen pinnan kappaleelle. Keltapassivointia käytetään myös maalauksen esikäsittelynä, jolloin se parantaa korroosio-ominaisuuksia ja maalin kiinnipysyvyyttä. Keltapassivointi on kiiltävä, tasainen ja väriltään keltaisen irisoiva.

Pinnoitettavat kappaleet käsitellään elektrolyyttisessä prosessissa. Käsittely tapahtuu ripustus- tai rumpukäsittelynä automaattilinjoilla. Pinnoitteen paksuus voidaan mitata röntgenmittalaitteella. Kappaleille voidaan tehdä erillinen jälkikasto, joka parantaa korroosiosuojaa entisestään. Keltapassivointi on RoHs-hyväksytty ja tehdään standardin SFS- EN ISO 2081 mukaisesti.

Kappaleen maksimipituus on 2750 mm, maksimileveys 750 mm, maksimikorkeus 1150 mm ja maksimipaino 100 kiloa.

Sähkösinkitys musta

Sähkösinkitys mustalle käytetään myös nimitystä ”mustapassivointi”.
Teräkselle tehtävä mustapassivointi antaa hyvän korroosiosuojan ja kauniin dekoratiivisen pinnan kappaleelle.  Mustapassivointi on kiiltävä, tasainen ja väriltään musta.

Pinnoitettavat kappaleet käsitellään elektrolyyttisessä prosessissa. Käsittely tapahtuu ripustus- tai rumpukäsittelynä. Pinnoitteen paksuus voidaan mitata röntgenmittalaitteella. Kappaleille voidaan tehdä erillinen jälkikasto, joka parantaa korroosiosuojaa entisestään. Mustapassivointi on RoHs-hyväksytty ja tehdään standardin SFS- EN ISO 2081 mukaisesti.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.